Csákvári Anna, PanniCake

Csákvári Anna, a PanniCake Tortaműhely alapítója

Tortát készíteni csupa öröm!

A torták és sütemények készítése iránti szenvedélyem a húszas éveim elején kezdődött. Már nem emlékszem pontosan mi váltotta ki belőlem, de olyan, mintha mindig is ezt csináltam volna.

Már kiskoromban is szerettem adni, mindig igyekeztem kedveskedni valamivel a körülöttem lévőknek, úgy gondolom, ebből alakult ki a dolog.

Szerencsésen megtaláltam a módját, ahogyan a legőszintébben örömet szerezhetek az embereknek.

A legszemélyesebb ajándék, ami finom is

Apukám mondja mindig, hogy én nagyon tudok lelkesedni, bármiért, mindenért. Ez valóban így van. Ugyanolyan lelkesedéssel fogadok minden egyes rendelést, a legegyszerűbb brownie-tól a babaváró tortákon át, a három-négy emeletes különleges esküvői tortákig. Készítés közben mindig az jár a fejemben, hogy mennyire fog majd örülni neki, aki kapja. Amikor pedig elkészülök az alkotással, eufórikus állapotba kerülök és alig várom, hogy átadhassam és lássam a reakciókat 🙂

Ha a puszta tényeket nézzük, közgazdász diplomám van és turizmus-vendéglátás szakon végeztem (ez azért valamelyest kapcsolódik a cukrászathoz…). Ettől függetlenül, korábban rendezvényszervezőként és online reklámügynökségi managerként is dolgoztam, majd innen jött a váltás…

PanniCake Tortaműhely, ahol a szenvedélyből hivatás lett

Eleinte recepteket gyűjtögettem, főzőműsorokat néztem, aztán elkezdtem kísérletezni, tanfolyamokra járni és folyamatosan bővítettem (és bővítem) a tudásomat, hogy lenyűgözzem vele a családomat és a barátaimat. Az eltelt évek alatt a szenvedély pedig szépen lassan hivatássá lett, hogy száz százalékkal azzal tudjak foglalkozni, amit a legjobban szeretek. Hálás vagyok azoknak, akik folyamatosan bíztattak és segítettek, hogy az álmomból valóság legyen.  

Az első nagyobb mérdföldkő a vállalkozói életemben a tortaműhelyem megnyitása, ahol szabadon kísérletezhetek az ízekkel, formákkal, technikákkal, hogy mindig egyedülálló, személyre szabott tortákat alkothassak. Mert azok a kedvenceim! Szeretem a kihívást jelentő megrendeléseket és azt is, ha teljesen rám bízza valaki a torta megtervezését.

Szeletnyi boldogság

Ezt ígéri neked a PanniCake. Tortáim külső megjelenése éppen olyan fontos, mint belső harmonikus ízviláguk megteremtése. Ha megkóstolod egy szeletnyi boldogsággal leszel gazdagabb. 🙂

Mondd el tortával!

Nem mindig kell külön ünnep ahhoz, hogy elmondd valakinek, fontos a számodra. Néha elég egy kis finomsággal meglepni, amivel kifejezheted, hogy odafigyelsz és gondoltál rá. Ha kedveskedni szeretnél valakinek egy különleges tortával, keress bizalommal és együtt kitaláljuk minek örülne a legjobban.

Lepd meg szeretteidet ehető ajándékkal!


Panni

Rendelést itt tudsz leadni.

Nézd meg, milyen tortákat készítek.

Ha PanniCake Torta Utalványt ajándékoznál, kattints ide!

Látogass el a PanniCake facebook oldalára még több tartalomért!

Keresd fel a PanniCake instagram felületét is!

Ha kíváncsi vagy a videóimra, irány a PanniCake youtube csatornája és iratkozz fel!

OSZD MEG MÁSOKKAL:

Share on email